Hirdetés
Magyarország

Kolby Morgan bemutatkozó interjúja Szekszárdon:

:

Hirdetés

Ahogy arról hírt adtunk, Kolby Morgan személyében amerikai hátvéd érkezett próbajátékra az Atomerőmű KSC Szekszárdhoz. A klub honlapja nem sokkal az érkezése után szólaltatta meg az amerikai játékost.

Miért jöttél el az Elazigtól decemberben?

Ennél a klubnál hasznos tapasztalatokat szereztem, sokat tanultam az edzőktől és a csapattársaktól is. Sajnos a szezon elején az edző távozott és ezután sok dolog megváltozott, amelyek nem a legjobb hatással voltak a csapatra.

Mi történt veled ezután?

Úgy döntöttem, hogy Európában maradok és meglátogatom bátyámat, Malikot, aki  Romániában a Targunál játszik. Amíg ott voltam, addig is edzettem keményen, futottam, erősítettem és kardio-programokat végeztem, hogy formában maradjak.

Ezután kerültél kapcsolatba a Szekszárddal?

Igen, amelynek eredményeit fél szemmel figyeltem a szezonrajt óta, így amikor felvetődött annak a lehetősége, hogy esetleg szerződtetnek, akkor nagyon izgatott lettem.

Mit tudsz a klubról?

Azt, hogy családias a hangulat, a játékosok közeli kapcsolatban állnak egymással és hogy mindenki kőkeményen dolgozik.

Mik a céljaid az idény hátralévő részére?

Ha maradok, azon leszek, hogy segítsem a csapatot a céljai elérésében, s tudom, a legjobb esetben akár még a bajnoki címre is esély kínálkozhat. Személy szerint pedig szeretném, ha a játékom továbbfejlődne.

Hirdetés