Hirdetés
Archivum

Költséges utóélete van a Ceyhan Belediyesi-Fenerbahce rangadónak:

:

Hirdetés

Ahogy arról a forduló összefoglalójában is hírt adtunk, múlt szombaton hatalmas csatában 5 ponttal diadalmaskodott a Ceyhan Belediyesi együttesének otthonában a Fenerbahce. Az adanai találkozó feszült pillanatoktól sem volt mentes, a Török Kosárlabda Szövetség pedig súlyos büntetéseket szabott ki a fegyelmezetlen hazaiakra.

Pénteken éjszakába nyúlóan ülésezett a Török Kosárlabda Szövetség fegyelmi bizottsága. A szervezet tagjai többek között a Ceyhan Belediyesi-Fenerbahce rangadón történteket is vizsgálták és végül a nõi kosárlabdában szokatlanul nagy büntetéseket szabtak ki.

A legsúlyosabb büntetést az adanai gárda amerikai légiósa Tiffany Jackson kapta, aki elõbb az egyik játékvezetõhöz vágta a labdát, majd nyomdafestéket nem tûrõ stílusban kiabált vele. Jacksont 4000 török lírára (megközelítõleg 500000 forint) büntették és három mérkõzésre eltiltották.

A találkozón két technikaival kiállított vezetõedzõ Mustafa Albere két mérkõzésre szóló eltiltást és 500 török lirás pénzbüntetést kapott. A klubot pedig szintén 500 török lírára büntették a szurkolói rendbontások miatt.

Hirdetés