Hirdetés
Európa

Komoly erősítések a Lattes Montpellier csapatánál:

:

Hirdetés

A Lattes Montpellier a hivatalos felületein három érkezőt és két távozót jelentett be.

A francia klub hivatalosan kommunikálta Gabby Williams és Sami Whitcomb távozását. Helyettük újabb érkezőket is nyilvánosságra hoztak. A Lattes Montpellier színeiben folytatja pályafutását Asia Durr, Nia Coffey és Marie-Bernadette Mbuyamba.

A kettes poszton bevethető Asia Durr a Louisville szakmai programjából lépett fel a profik közé tavaly. A 2019-es WNBA drafton a második helyen kelt el. A New York Liberty-nél 18 mérkőzésen 26.7 perc alatt 9.7 pontot, 1.6 lepattanót és 1.7 gólpasszt átlagolt első szezonjában.

A hármas és négyes poszton szereplő Nia Coffey a WNBA-ben eddig három szezont teljesített. Legutóbb az Atlanta Dream színeiben 28 mérkőzésen 13.9 perc alatt 5.0 pontot, 2.8 lepattanót és 0.4 gólpasszt átlagolt. Az Euroliga elmúlt szezonjában a Cukurovát erősítette. A számtalan problémával küzdő török klubnál négy meccsen 35.2 perc alatt 10 pontot, 11.8 lepattanót és 4 gólpasszt átlagolt a nemzetközi porondon.

A klub Facebook oldalán adott videós interjújában Edwige Lawson-Wade sportigazgató Marie-Bernadette Mbuyamba szerződtetését is említette. A négyes poszton bevethető játékos a Basket Landes csapatát erősítette, de decemberben súlyos térdsérülést szenvedett és azóta nem lépett pályára.

A Lattes Montpellier korábban már több új igazolást is bejelentett. A klubnál folytatja Diandra Tchatchouang, Julie Allemand, Romane Bernies, Ana Dabovic és Ana Maria Filip.

Hirdetés