Hirdetés
Magyarország

Korai Karácsony a Lauber Dezső Sportcsarnokban:

:

Hirdetés

Nagyon régen volt már példa arra, hogy ilyen remekül szerepel a pécsi női kosárlabda csapat. A bajnokságban az alapszakasz felénél az előkelő harmadik helyen áll, az Európa Kupában pedig továbbjutott a „D” jelű négyesből a legjobb 32 közé. Most a szurkolók kapnak ajándékot a klubtól, hiszen az NKA Universitas PEAC ingyenes belépést biztosít a két decemberi hazai mérkőzésére.

A FIBA Európa kupában a csoportkör után éppen az NKA Universitas PEAC legutóbbi Európa Kupás ellenfele, a török Nesibe Aydin csapatával vív egyenes kieséses párharcot a pécsi együttes, amelynek első összecsapására Pécsett december 15-én 19 órai kezdettel kerül sor a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

Izgalmas mérkőzésekre van kilátás, hiszen Csirke Ferenc tanítványai vissza akarnak vágni a legutóbbi ankarai vereségért. A szurkolók segítségére a lelátóról eddig is számíthatott az NKA Universitas PEAC, amit most szeretne a maga módján viszonozni a klub. Egyfajta karácsonyi ajándék gyanánt, ingyenes belépést biztosítanak a december 15-i Európa Kupa mérkőzésre, illetve a december 19-i, TFSE-MTK elleni utolsó 2021. évi bajnokira.

Fontos azonban, hogy a hatályos járványügyi rendelkezések továbbra is érvényesek, azaz a védettségi igazolvány – vagy bármely, az oltottságot igazoló dokumentum, applikáció – illetve személyi igazolvány szükséges a belépéshez. A Lauber Dezső Sportcsarnok területén a maszk viselése is kötelező!

A decemberi ingyenes mérkőzések pontos programja:

December 15., szerda 19.00 NKA Universitas PEAC – Nesibe Aydin

December 19., vasárnap 18.00 NKA Universitas PEAC – TFSE-MTK

Hirdetés