Hirdetés
Magyarország

Körkép a szekszárdi játékosokról:

:

Hirdetés

Korábban már idéztük a TEOL.hu összeállítását, ahol Szabó Noémit, az Atomerőmű KSC Szekszárd szakmai és sport­igazgatóját kérdezték a szezon lezárását jelentő döntésről. A szekszárdi klub egy hosszabb videós riportot is forgatott a szakmai és sport­igazgatóval, melyből megismerhettük, hogy jelenleg meg milyen helyzetben vannak a szekszárdi játékosok. Ki hol és milyen körülmények között várja a folytatást.

A légiósoknak megvásároltuk a repülőjegyet és mindenki hazautazott. Az amerikai játékosok az Egyesült Államokba. Maya Ruzickova úgy döntött, hogy a párjához Olaszországba utazik. Így ő bevállalta ezt a kockázatot. Ivana Dojkic már beteg volt korábban, csináltatott tesztet és nem koronovírus támadta meg, hanem sima arcüreg-gyulladása volt. Ő már vissza sem tért ide Szekszárdra a kupa után. Sara Krnjic és erőnléti edzőnk Izidora Vasziljevics elindult Szerbiába. Ott szigorúbb a karatén, mint az Egyesült Államokban. Ty Marshallnak és Erica McCall-nak is karanténba kell vonulnia, de Izidora Vasziljevics elmondta, hogy Szerbiában már nagyon komolyan veszik ezt.

A rendőrök naponta kétszer ellenőrzik. Ha első alkalommal nem találják otthon, akkor 500000 forintnak megfelelő dínárt kell fizetni, ha másodszor sincsen otthon, akkor be is zárhatják a rendőrök. Neki ez komoly erőpróba lesz. Zeljko Djokic Pécsen van a családjával, a magyar játékosaink szintén otthon tartózkodnak. Tegnap eljöttek a konditerembe és a saját dolgaikat, eszközeiket elvitték, hogy otthon gyakorolhassanak. Megbeszéltük, hogy az erőnléti edzőnk online küldi a személyre szabott edzésprogramot, hogy karban tartsák magukat. Ez saját érdekük és a csapat érdeke is. A fiatalok számára hasonlóan Jánosi Csaba próbálja az életet tartani. Nehéz helyzet ez mindenkire számára.

– nyilatkozta Szabó Noémi, akivel a teljes riport az alábbiakban látható.

Fotó: MKOSZ – Rebay Viktor

Hirdetés