Hirdetés
Magyarország

Kosárlabda edzőképzés a TF-en:

:

Fotó: Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Hirdetés

Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (korábbi nevén, TF) BA és MSc kosárlabda edzőképzést indít. Még nem késő jelentkezni.

“Tanulj a majd 100 éves Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen, ahol több neves szakember mellett, a korábbi női szövetségi kapitány, az egyetem rektora, Dr. Sterbenz Tamás is taníthat téged.” – írja a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem felhívása.

A képzés célja olyan edzők képzése, akik megalapozott elméleti és gyakorlati ismeretek és készségek birtokában képesek utánpótlás és felnőtt sportolók edzésfolyamatának tervezésére és végrehajtására, a sportolók kiválasztására, személyiségük fejlesztésére és teljesítményük fokozására.

• A hallgatók, az általuk választott sportágban olyan magas szintű edzői ismereteket sajátítanak el, melyek alkalmassá teszik őket a különböző utánpótlás korosztályok és felnőtt sportolók szakmai képzésére, fejlesztésére, versenyeztetésére.

• Magas szinten ismerik sportáguk technikai, taktikai elemeit, azok oktatásának és alkalmazásának módszereit, valamint a legújabb nemzetközi trendeket.

• Részletesen ismerik az emberi test anatómiáját, a szervezet működését és a különböző helyzetekben mutatott reakcióit, valamint a sportolók hosszú távú fejlesztésének elveit, módszereit.

• Átfogó pedagógiai, pszichológiai, szociológiai tudásuk birtokában képesek az egyén fizikai felkészítése mellett a mentális fejlesztésére is.

Minden további információ a https://tf.hu/felvetelizok/felvetelizok-kepzeseink/ba-bsc-szakok/ba-edzo oldalon, ahol minden elérhetőség és más fontos adat megtalálható.

Hirdetés