Hirdetés
Magyarország

Köszönet és információ a győri csarnok falán:

:

Hirdetés

Az UNI-Győr – MÉLY-ÚT a hivatalos honlapján adta hírül, hogy az egyetemi csarnok falára egy speciális molinót helyezett ki. Ezen az egyesület köszönetét fejezi ki az egészügyi dolgozóknak és egy QR-kódot is láthatnak a szurkolók, melyet leolvasva a csapattal kapcsolatos legfontosabb információkkal találkozhatnak.

Klubunk mindig élen jár a társadalmi felelősségvállalásban is. Múlt héten négyen is nyújtották karjukat a véradó központban, hogy kiderüljön, van-e annyi ellenanyag a szervezetükben, hogy vérplazmájukkal segíthessék a koronavírus-járvány elleni küzdelmet. Ma kikerült az egyetemi csarnok falára egy felhívás, melyben köszönetét fejezi ki egyesületünk az egészségügyi dolgozóknak.

Sajnos éppen az aktuális helyzet nem teszi lehetővé, hogy a mérkőzéseink pontos kezdési időpontjait kiírjuk, hiszen ha valami biztos most az életünkben, az a változás. Hetekre előre nem lehet tervezni. Viszont megszokott, hogy a bejárat melletti falrészen nagy molinó hirdeti, hogy a csapat mely napokon, hány órai kezdettel lép pályára. Hogy az információról ne maradjon le senki, a meccsek helyére egy hatalmas QR-kód került, azt leolvasva a legfrissebb, legaktuálisabb meccsinfókat találják meg szurkolóink.

– olvasható a győriek közleményében.

Hirdetés