Hirdetés
Európa

Kötelező győzelmek előtt a nagy nemzetek Euroliga csapatai:

:

Hirdetés

Az előttünk álló hétvégén kiemelkedően nagy rangadót nem rendeznek az európai topligákban, de lesznek érdekes csaták.

Oroszországban a Jekatyerinburg a Dinamo Moszkva vendége lesz, a Dinamo Kurszk a Novoszibirszket fogadja. Az Orenburg Yvonne Turnerrel a soraiban a Krasznojarszk vendége lesz. Hazai pályán veszélyes rivális a Krasznojarszk. Maximális koncentráció szükséges a legyőzésükhöz. Törökországban az Elazig – Ormanspor csata a rangadó. A Fenerbahce az Izmit, míg a Galatasaray az Adana ellen készül kötelező sikerre. A Hatay a Besiktas otthonában bizonyíthat.

Franciaországban a helyi kupa nyolcaddöntőit rendezik. Ebben a körben a Lyon, Lattes Montpellier, Bourges trió kiemelt. A Roche Vendee – Carolo Basket Európa Kupás csata az érdekes. Spanyolországból Simon Zsófiáék meccsét részletesen felvezettük. A Salamanca – Gernika összecsapás kiélezettnek ígérkezik. Az EK-ban is éles csatát hozott a két alakulat egymás elleni fellépése. Eközben a Girona nem hibázhat a Bembibre ellen. Olaszországban a Schio az Allianz Geas Sesto San Giovanni vendége lesz. A Velence Luccába látogat. Egyik Euroliga gárdának sem okozhat nehézséget a győzelem megszerzése. A San Martino – Ragusa párosítást érdemes kiemelni. A Bologna színeiben pedig Isabelle Harrison személyében új légiós debütál a Palermo ellen.

Romániában Sepsiszentgyörgy – Targoviste rangadó jön. Szlovákiában a Rózsahegy, Kassa, Pöstyén trió könnyen verhető rivális ellen készül. Csehországban az USK Praha a Sokol Hradec Kralove vendége lesz. Lengyelországban a Gdynia nem mehet biztosra az Artego Bydgoszcz otthonában.

Hirdetés