Hirdetés
Magyarország

Következik a visszavágó az Európa Kupában – Jovan Gorec nyilatkozott:

:

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés

Szerdán este 20 órai kezdettel kerül sor Franciaországban, az NKA Universitas PEAC Villeneuve d’Ascq LM elleni visszavágójára, az Európa Kupa nyolcaddöntőjében.

Hétfőn este kilenc játékossal szállt fel az NKA Universitas PEAC küldöttsége a Brüsszelbe tartó járatra, ugyanis ahogy beszámoltunk róla, elváltak a pécsi klub és Cierra Burdick útjai. A szerdai mérkőzés kapcsán a teher viszont leginkább a hazaiakon van, az esélyek ugyanis egyértelműen mellettük szólnak a továbbjutást illetően, miután Pécsett 74-66 arányban győzni tudtak.

Egy nagyon nehéz mérkőzés áll előttünk, miután hazai pályán nyolc ponttal kikaptunk. Sajnos csak kilenc játékossal tudtunk elutazni Franciaországba személyi problémák miatt. Nem keresünk mentségeket, holnap a lehető legjobb mérkőzést kell játszanunk, amit csak tudunk. Profinak kell maradnunk, és mindent meg kell próbálnunk, hogy benne maradjunk a versenysorozatban. Nem lesz könnyű, de hiszünk azokban a játékosokban, akik itt vannak velünk és tudjuk, hogy a végsőkig fognak harcolni.

– fogalmazott a találkozót megelőzően Jovan Gorec, az NKA Universitas PEAC vezetőedzője.

A Villeneuve d’Ascq LM – NKA Universitas PEAC mérkőzés szerdán este 20 órakor kezdődik, az összecsapás pedig a FIBA Youtube csatornáján élőben lesz látható.

Fotó: peacpecs.hu

Hirdetés