Hirdetés
Magyarország

Közel az éllovasokhoz a Győr egyetemi csapata:

:

Fotó: UNI Győr SZESE

Hirdetés

Az egyetemi bajnokság alapszakaszának első fele befejeződött a héten. Az UNI Győr SZESE négy győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyről várja a februári folytatást. Dr. Barthalos István edző elégedetten értékelt az UNI Győr honlapján.

Tulajdonképpen a papírformát érvényesítettük, jó erőfelmérés volt ez számunkra, hogy jelenleg hol tartunk. Azt gondolom, jó úton, hiszen a csoportunkban van a tavalyi két döntős, a győztes TFSE és a második ELTE. Mindegyikükkel szoros csatát vívtunk, közel járunk hozzájuk, előbbitől csak három, a utóbbitól öt ponttal kaptunk ki. A szezon során több sérülés is nehezítette a dolgunkat, az egyik legnagyobb érvágás Baffy Fanni kiesése, aki meghatározó játékos, de térdproblémái vannak. Reméljük, a februári folytatásra vissza tud térni a csapatba. Az új játékosokat folyamatosan építjük be a csapatba, ők jól érzik magukat, szeretnek a csapatban játszani, és egyre jobb teljesítményt is nyújtanak. A cél idén is a négyes döntőbe jutás. A másik csoport kiegyensúlyozott, kiszámíthatatlan, ki lehet az ellenfél. Persze még a mi helyezésünk sem dőlt el, nem tettünk le arról, hogy az első két pozícióban végezzünk

– mondta dr. Barthalos István.

A csapat tagjai, állnak: dr. Barthalos István, Király Anna, Bánszegi Borbála, Sándor Anna, Rozmán Lilla, Szűts Boglárka, Chroméj Hajnalka, Balla Dóra. Térdelnek: Perl Zsófia, Bende Réka, Horváth Dóra, Reider Janka, Pozsgai Dóra, Baffy Fanni.

Hirdetés