Hirdetés
Magyarország

Közeledik a Hepp Kupa Final4, ők voltak a negyeddöntők legjobbjai:

:

Hirdetés

Február 11-én és 12-én rendezik Budapesten a Gabányi László Sportcsarnokban a Hepp Kupa négyes döntőjét. Ráhangolódásként tekintsünk vissza a januári negyeddöntők legjobb egyéni teljesítményeire.

A negyeddöntők:

Az MTK-TFSE 83-47-re múlta felül az SZPA-HSE együttesét. Részletes beszámolónk ITT olvasható. Visszatekintő összeállításunk Hegedűs Péter vezetőedzővel IDE KATTINTVA érhető el.

Az NKA Universitas PEAC II. 97-72-re győzte le a ZTE NKK gárdáját. Részletes beszámolónk ITT olvasható.

A Csata DSE 79-64-re verte a Nyíregyházi Kosársulit. Részletes beszámolónk ITT olvasható.

A BEAC-Újbuda 71-48-ra nyert a Dávid Kornél KA otthonában. Részletes beszámolónk ITT olvasható.

A teljesítmény-indexet tekintve a negyeddöntők legjobbja Szörényi Laura volt, aki 41 ponttal, 9 lepattanóval és 2 gólpasszal vezette győzelemre a Csata DSE-t. A teljesítmény-indexe 52-es lett végül.

A VAL-rangsorban a második holtversenyben Olawuyi Adenike Olayemi (NKA Universitas PEAC II.) és Kovács Georgina (ZTE NKK). Mind a ketten 36-os teljesítmény-index értéket produkáltak, amikor a pécsiek 25 ponttal múlták felül a zalaegerszegieket. Olawuyi Adenike Olayemi statisztikai lapján 16 pont, 11 lepattanó és 7 gólpassz szerepel. Kovács Georgina 32 ponttal, 3 lepattanóval és 4 gólpasszal fejezte be a januári negyeddöntőt.

Az NKA Universitas PEAC II. együttesében Rátkai Eszter és Szakolczi Diána is kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Rátkai Eszter 24 ponttal és 11 lepattanóval zárt. 34-es VAL szerepel a statisztikáján. Szakolczi Diána pedig 25 ponttal, 4 lepattanóval és 4 gólpasszal vette ki a részét a pécsi sikerből, összességében 30-as VAL-lal zárt.

Szintén 30-as VAL szerepel Burján Laura statisztikáján. Az MTK-TFSE magabiztosan verte a Nyíregyházát, amikor 13 ponttal, 9 gólpasszal és 4 lepattanóval remekelt. A négyes döntő házigazdája a BEAC-Újbuda a DKKA otthonában diadalmaskodott a negyeddöntők alkalmával. Katona Boglárka 28-as VAL-t ért el a találkozón. 17 pontot, 9 lepattanót és 2 gólpasszt jegyzett.

A Hepp Kupa Final4 programja:

2023. február 11., szombat

15:30   Csata DSE — MTK-TFSE (A)

18:00   BEAC Újbuda — NKA Universitas PEAC II. (B)

2023. február 12., vasárnap

15:30   A vesztes — B vesztes (Mérkőzés a 3. helyért)

18:00   A győztes — B győztes (Döntő)

Hirdetés