Hirdetés
Európa

Közönség-találkozóval kezdte az összetartását a szerb válogatott:

:

Hirdetés

Négy magyarországi légióssal a soraiban készül a csütörtökön kezdődő belgrádi olimpiai-selejtezőre a szerb válogatott. Az összetartás első kezdetén vasárnap este az egyik legnagyobb belgrádi bevásárlóközpontban volt jelenése a csapatnak.

A szurkolók és a média munkatársai kötetlen formában találkozhattak a válogatott tagjaival. Nem véletlen a nyilvánosság megszólítása, miután Belgrád, azon belül is az Aleksandar Nikolic Aréna két selejtező-csoportnak ad otthont. Szeretnék megtölteni a lelátókat. Hogy ez sikerül-e, az nagy kérdés. Egy biztos azonban, vasárnap sokan voltak kíváncsiak a csapatra. Az üzletközpont közösségi tere, ahol egész héten a szerb szövetség standja népszerűsítette az eseményt, teljesen megtelt.

A szerb válogatott bő kerete: Maja Miljković, Sonja Vasić, Saša Čađo, Nevena Jovanović, Jelena Brooks, Dajana Butulija, Aleksandra Crvendakić, Nikolina Milić, Dragana Stanković, Miljana Bojović, Jovana Nogić, Snežana Bogićević, Aleksandra Stanaćev, Ana Dabović, Maja Škorić és Tina Krajišnik.

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

A belgrádi torna programja

A-csoport

Február 6., csütörtök

17:00 Nigéria – Mozambik
20:00 USA – Szerbia

Február 8., szombat

17:00 Szerbia – Nigéria
20:00 Mozambik – USA

Február 9., vasárnap

17:00 Szerbia – Mozambik
20:00 Nigéria – USA

B-csoport

Február 6., csütörtök

12:00 Kína – Nagy-Britannia
14:30 Dél-Korea – Spanyolország

Február 8., szombat

12:00 Spanyolország – Kína
14:30 Nagy-Britannia – Dél-Korea

Február 9., vasárnap

12:00 Dél-Korea – Kína
14:30 Nagy-Britannia – Spanyolország

Az A-csoportból a már kvótával rendelkező USA mellett a két legjobb szerez részvételi jogot az ötkarikás játékokra. A B-csoportból az első három helyezett vehet részt a tokiói olimpián.

Hirdetés