Hirdetés
Archivum

KP Brno – Hradec Kralove döntõ lesz a Cseh Kupában:

:

Hirdetés

Szombaton rendezték Nymburkban a Cseh Kupa Final Four alkalmával az elõdöntõket. Eldõlt, hogy a vasárnapi fináléban a KP Brno és a Hradec Kralove mérkõzik.

Fotó: Facebook.com/ceskybasketbal/

Fotó: Facebook.com/ceskybasketbal/

A KP Brno hosszabbítás után 75-69-re verte a házigazda Nymburk együttesét. Fordulatos találkozó volt, mely során az elsõ negyed végére 25-11-re ellépett a Nymburk. A hazaiak azonban nem tudták megõrizni a vezetést. A félidõre felzárkózott, a harmadik negyedben pedig már fordított a KP Brno.

A negyedik szakasznak a brnói gárda 50-46-os elõnyérõl futottak neki a felek. Itt sokáig befutónak tûnt a Brno, de 12 másodperccel a rendes játékidõ vége elõtt egyenlített a Nymburk. Jöhetett a ráadás, ahol ismét a 16 pontos Edita Sujanova vezette brnói alakulat került fölénybe és végül be is húzta a gyõzelmet.

A vasárnapi fináléban a KP Brno ellenfele a Hradec Kralove lesz, akik a papírformának megfelelõen 85-52-re kiütötték a Salvia Prahát. Az egyoldalú összecsapáson a 28-9-es elsõ negyed eldöntött mindent. A gyõztes gárdában a 20 pontos Pamela Therese Effangová lett a legeredményesebb.

Eredmények – elõdöntõk

BLK Slavia Praha– Sokol Nilfisk Hradec Králové 52-85
BS DSK Basketball Nymburk KV – KP Brno 69-75

A vasárnapi program

3. helyért
15:00 BS DSK Basketball Nymburk KV – BLK Slavia Praha
Döntõ
17:30 Sokol Nilfisk Hradec Králové – KP Brno

Hirdetés