Hirdetés
Archivum

Krakkói és valenciai öröm:

:

Hirdetés

Érvényesült a hazai pálya elõnye az esti negyeddöntõk alkalmával is. A Krakkó és a Valencia várhatja 1-0-s elõnyrõl a második mérkõzéseket.

A pécsieket búcsúztató Krakkó a Rivas Ecopolist pályahátrányból kiverõ Brnót fogadta. A lelkes lengyel közönség óriási fordítást láthatott. A második félidõ elején, 22 perc játék után 34 – 47-re vezetett a Brno, de innen volt visszaút a 18-18 pontig jutó Kobryn-Burse duó vezette Krakkónak. 70 – 69-es állásnál vették át a vezetést a hazaiak, akik a végjátékban minden döntõ szituációt hibátlanul oldottak meg.

A Jan Bobrovsky legnagyobb szívfájdalma az lehetett, hogy a Bonner – Vitecková – Skerovics trió 59 pontot dobott, de mivel nem akadt alternatívájuk a kispadon, pont végjátékra fogytak el.

Wisla Can-Pack    Krakkó – Frisco Sika Brno 78-74

A Valencia – Salamanca csata nem volt ennyire izgalmas. A két együttes a spanyol bajnokságban és a kupában óriási meccseket vívott, de az EuroLigában a Valencia elképesztõ fölénye mutatkozott. A Ros Casares csodálatos csarnokába kilátogató 4820 nézõ azt láthatta, hogy már az elsõ negyedben eldõl az elsõ meccs sorsa.

A hazaiaknál a 21 pontos Belinda Snell, a 14 pontig jutó DeLisha Milton és a 13 pontos Palau vitte a prímet, míg a vendégeknél a Le’Coe Willingham – Sancho Lyttle duónak nem akadt társa.

Ros Casares Valencia – Halcon Avenida 74-50

Hirdetés