Hirdetés
USA

Krasovec Lili a tengerentúlon folytatja tanulmányait:

:

Hirdetés

Krasovec Lili az Egyesült Államokban a Boston College hallgatója lesz – adta hírül a New World Scholarships Instagram oldala.

Krasovec Lili szeptember elején kezdte meg utolsó középiskolás évét a Winston Salem Christian School színeiben, majd egy hónap elteltével érkezett az ösztöndíj-ajánlat a rendkívül nívós bostoni iskolától. Krasovec több egyetemet is meglátogatott mielőtt meghozta döntését, de végül az ACC Konferenciában szereplő Boston College intézményéhez kötelezte el magát.

A Boston College az egyik legmagasabban jegyzett felsőoktatási intézmény az Amerikai Egyesült Államokban, ahol nem csak a tanulmány, de a sport is egészen kiemelkedő. Elég, ha megemlítjük, hogy az ACC, vagyis az Atlantic Coast Conference tagjai pontosan milyen csapatokból is állnak: University of Notre Dame, Duke University, University of North Carolina, Syracuse University, University of Virginia, Louisville University, Wake Forest University, vagy éppen University of Miami stb. A kimagasló tanulmányi képzés mellett tehát az elit mérkőzések is garantáltak.

Hirdetés