Hirdetés
Archivum

Kristi Toliver a Washington Wizards szakmai stábjában dolgozott az NBA Nyári Ligájában:

:

Hirdetés

Becky Hammon után egy újabb klasszis játékos kapott lehetõséget, hogy az NBA jelenleg is zajló Nyári Ligájában a szakmai munkába belekóstolhasson. Kristi Toliver a Washington Wizards szakmai stábjában dolgozott.

A Washington Wizards Las Vegasban játszott mérkõzéseket a Nyári Ligában és Kristi Toliver a WNBA-s klubja, a Washington Mystics két találkozója között ülhetett le a Wizards kispadjára. Toliver többször nyilatkozta, hogy edzõként képzeli el a jövõjét. Ezen az úton tette meg az elsõ lépéseket ennek a rangos felkérésnek eleget téve.

Az NBC Sportnak adott nyilatkozatában Toliver elmondta, hogy egy délelõtti edzésüket követõen kérték fel a lehetõségre, amire azonnal igent mondott. Még nem tervezi befejezni pályafutását, de ahogy kiemelte: mindig értékes tapasztalat belelátni abba, hogy egy NBA csapatban milyen a szakmai munka dinamikája. Ezt még pályafutása hátralévõ részében játékosként is kamatoztathatja.

Toliver példaképnek nevezte Becky Hammon-t, aki bizonyította: ha valaki ért a kosárlabdához, akkor teljesen mindegy, hogy nõ vagy férfi, kiharcolhatja a lehetõséget még az NBA-ben is.

Az NBC Sport riportja itt tekinthetõ meg:

Hirdetés