Hirdetés
Archivum

Krivacevic Tijana 11 pontja, Vandersloot újabb remeklése:

:

Hirdetés

Szerdán és csütörtökön újabb bajnoki fordulót rendeztek Törökországban. A Galatasaray vereségét érdemes külön is kiemelni.

Kezdjük a magyar érdekeltségû találkozókkal. Krivacevic Tijana csapata a Girne 73-65-ös vereséget szenvedett a Canik otthonában. A félidei vezetése után a Girne a harmadik negyedben került hátrányba és onnan már nem tudott fordítani. Krivacevic Tijana 27 perc alatt 11 pontot, 4 lepattanót és 3 gólpasszt jegyzett.

A Yakin Dogu Universitesi 79-71-es gyõzelmet aratott a Mersin otthonában. Fontos rangadó volt, hiszen az Euroligában is induló Mersin mindenkire veszélyes ellenfél. A két csapat sokáig fej-fej mellett haladt, 5 és fél perccel a lefújás elõtt még 66-66 állt az eredményjelzõn. A YDÜ ezt követõen hagyta állva riválisát és végül 79-71-es gyõzelmet ünnepelhetett. Courtney Vandersloot neve mellé 18 pont és 9 gólpassz került.

Ami a többi élcsapat eredményét illeti. A Galatasaray meglepetésre 89-76-os vereséget szenvedett a Besiktas otthonában, míg az AGÜ az MBK Dogus Hastanesi alakulatát 80-53-ra kiütötte.

Az Euroliga rájátszása miatt a Fenerbahce a hétvégi és a hétközi fordulóban sem lépett pályára, így már két mérkõzéssel kevesebbet játszott, mint a mezõny többi tagja.

Eredmények

BELLONA AGÜ – MBK DOĞUª HASTANESİ 80-53
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ – BOTAª 76-72
BEªİKTAª – GALATASARAY 89-76
CANİK BELEDİYE – GİRNE ÜNİVERSİTESİ 73-65
MERSİN BÜYÜKªEHİR BLD. – YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ 71-79
ADANA ASKİ – TOSYALI TOYO OSMANİYE GSK 76-74

Tabella

Hirdetés