Hirdetés
Magyarország

Krivacevic Tijana anyai örömök elé néz:

:

Hirdetés

Decemberben lapunkban is beszámoltunk arról, hogy Krivacevic Tijana távozott izraeli klubjától az Elitzur Ramlától. Tavasszal már nem lépett pályára, napokban a Nemzeti Sportnak nyilatkozva elárulta, hogy gyermeket vár.

A Ramla nem jutott tovább az Európa Kupa csoportjából télen. Krivacevic Tijana a hat nemzetközi találkozón 32.0 perc alatt 11.3 pontot, 5.8 lepattanót és 1.3 gólpasszt átlagolt.

Amikor kiestünk az Európa-kupából, akkor éreztem, egyáltalán nem vagyok motivált. Ennek oka részben a napi egy laza edzésekben, a bajnokság színvonalában keresendő. Izrael remek hely, nagy a szabadság, de a kosárlabda szempontjából nem találtam a megfelelő motivációt. Igazából csak azt éreztem, legbelül, hogy most szükségem van legalább egy féléves szünetre. A menedzseremnek is mondtam, ne ajánljon csapatoknak.

foglalta össze döntése hátterét a Nemzeti Sportnak a 29 éves center, aki elárulta, hogy augusztusra várja gyermekét.

Januárban kiderült, várandós vagyok, valószínűleg augusztusban lesz egy kisfiam. Barátommal, a nigériai-olasz kettős állampolgárságú Peter Olisemekával két éve vagyunk együtt, közös jövőben gondolkodunk, s februárban megkérte a kezem, amikor a válogatott szünetben Magyarországon volt.

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés