Hirdetés
Archivum

Krivacevic Tijana extra játékával rangadót nyert a Botas:

:

Hirdetés

A válogatott szünet után a 6. forduló mérkõzéseivel folytatódtak a bajnoki küzdelmek Törökországban. A hétvége egyik rangadóját Krivacevic Tijana csapata a Botas vívta. Ezen óriási csatában 70-69-re gyõzték le a Besitkas-t.

Fotó: star.com.tr

Fotó: star.com.tr

A tabella negyedik és ötödik helyezettje mérte össze az erejét. Ennek megfelelõen éles és fordulatos küzdelmet láthattunk. A Besiktas kezdett jobban, a 21-18-as elsõ negyed után a második etapban a 10 pontot is elérte az elõnyük. A Botas azonban a félidõig 44-40-re felzárkózott, amivel teljesen nyílttá tette a folytatást.

A harmadik negyedben fej-fej melletti kiélezett versenyfutás zajlott. Az utolsó 10 percnek 59-59-rõl futottak neki a csapatok. Ebben a periódusban kezdetben a Botas fölénye rajzolódott ki, miután az elsõ négy percben 68-61-re léptek el. A következõ négy percben azonban nem találtak be és ez idõ alatt felzárkózott a Besiktas. Nagy izgalmak közepette, szoros végjátékban húzta be végül a gyõzelmet a Botas.

Fotó: star.com.tr

Fotó: star.com.tr

A 70-69-es siker alkalmával Krivacevic Tijana közel 38 percet töltött a pályán: 16 pont, 8 lepattanó és 5 gólpassz került a statisztikai lapjára. Különösen a második félidõ sikerült extrán. Végigjátszotta ezt a 20 percet klasszis centerünk, a kilenc mezõnykísérletébõl négyet értékesített és öt lepattanót is ekkor, a fordítás alkalmával gyûjtött be.

Fotó: Twitter.com/botas_spor/

Fotó: Twitter.com/botas_spor/

Eredmény
Botas – Besiktas 70-69 (18-21, 22-23, 19-15, 11-10)

Statisztika

Hirdetés