Hirdetés
Európa

Az olasz élvonalban Krivacevic Tijanáék a szezon eddigi meglepetéscsapatával mérkőznek:

:

Fotó: Costruzioni Italia Broni / Marco Picozzi

Hirdetés

Az olasz élvonalban szombaton este 20 óra 30 perctől Krivacevic Tijana csapata, a Costruzioni Italia Broni a Magnolia Campobassót látja vendégül.

Az olasz bajnokság 6. fordulóját rendezik a válogatott szünet előtti hétvégén. A Broni 1 győzelemmel és 4 vereséggel a 13. helyen áll a tabellán. A Campobasso viszont a szezon meglepetéscsapata, eddig 4 győzelemmel és 1 vereséggel rendelkezek és a harmadik helye állnak jelenleg.

A Broni múlt héten a Schio vendége volt és az Euroligás gárda magabiztosan érvényesítette fölényét. Krivacevic Tijana 27 és fél perc alatt 4 pontot és 5 lepattanót jegyzett. A teljes szezont nézve 31.6 perc alatt 12 pontot és 6.8 lepattanót átlagol. Nina Dedić mellett csapata legeredményesebbje.

Fotó: Costruzioni Italia Broni / Marco Picozzi

A Magnolia Campobasso az Európa Kupa selejtezőjét elveszítette. Ott a spanyol Ensino Lugo búcsúztatta. Azóta viszont a bajnokságban menetel. Az Empolit, a Costa Masnagát, a Virtus Bolognát és a Sassarit verték. Múlt héten a Luccától kaptak ki.

A keretüket nézve két egykoron hazánkban is megforduló légiós emelkedik ki. Reshanda Gray 21.5 pontot és 10 lepattanót átlagol. Az elmúlt forduló MVP-je volt. Robyn Parks pedig 14.8 pontot és 4.8 lepattanót átlagol. Mellettük Nina Premasunac és Anna Togliani, illetve Stefania Trimboli alkotja az alapcsapatukat.

Nagy kihívás előtt áll a Broni, de egy hazai bravúrral elkezdhetnék a felzárkózást a középmezőnyhöz.

MENETREND, ÉLŐ STATISZTIKA

Techfind Serie A1

20:30 Costruzioni Italia Broni – La Molisana Magnolia Campobasso – ÉLŐ STATISZTIKA

Fotó: Costruzioni Italia Broni / Marco Picozzi

Hirdetés