Hirdetés
Archivum

Krivacevic Tijanáék fontos gyõzelme:

:

Hirdetés

Megszerezte harmadik gyõzelmét a török élvonalban Krivacevic Tijana csapata a Botas. Nagy csatában a Kayseri gárdáját 78-60-ra múlták felül.

Fotó: Twitter.com/botas_spor/

Fotó: Twitter.com/botas_spor/

A csütörtöki Európa Kupa rangadót követõen gyorsan rendeznie kellett a sorait a Botas-nak, hiszen a középmezõnyt tekintve egy fontos rangadó várt a csapatukra. A Kayseri-t látták vendégül. A tétnek megfelelõ kemény, feszült meccs kerekedett. A szoros elsõ etap után a második negyedben 11-0-s futással került elõnybe a Botas.

A 41-33-as félidõt követõen a harmadik negyedben még 50-43-ra felzárkózott a Kayseri. Innen azonban a Botas egy 9-0-s futással ismét növelte a különbséget. Az 59-43-ról induló záró szakaszban Jewell Loyd (24 pont, 6 lepattanó, 4 gólpassz) és Claudia Pop (22 pont, 6 lepattanó, 3 gólpassz) vezetésével magabiztosan õrizte elõnyét a Botas.

Krivacevic Tijana a remek csütörtöki teljesítménye után 11 és fél percet töltött a pályán a 78-60-as siker alkalmával. Ez idõ alatt 4 pont, 2 lepattanó és 2 gólpassz került a statisztikai lapjára. Mindkét mezõnykísérlete sikeresnek bizonyult.

Hirdetés