Hirdetés
Archivum

Krivacevic Tijanáék magabiztos gyõzelemmel folytatták:

:

Hirdetés

Az Európa Kupa búcsú után magabiztos gyõzelemmel folytatta szereplését a Botas. Krivacevic Tijanáék az Istanbul Üniversitesi otthonában 81-48-as sikert ünnepelhettek.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

Az eddig mindössze egyetlen gyõzelmet szerzõ Istanbul Üniversitesi otthonában még Jewell Loyd nélkül sem okozhatott problémát a gyõzelem megszerzése a Botas-nak. Nem érzõdött a hétközi EK mérkõzés terhelése a csapatukon, nem telt el két perc és 8-0-ra vezettek. A folytatásban 10 egység környékén állt be a differencia a felek között. Az elsõ szakasz végén 24-14 állt az eredményjelzõn.

A második negyedet 10-0-val indította a Botas és ezzel végleg állva hagyta riválisát. A félidõben 46-26-os eredményt rögzíthettünk. Krivacevic Tijana úgy tartott ekkor hat pontnál, hogy a négy mezõnykísérletébõl három sikeresnek bizonyult az elsõ 20 percben.

A harmadik negyedben tovább növelte elõnyét a Botas. A legnagyobb differencia végül 35 pont lett a felek között. A 81-48-as siker alkalmával Krivacevic 20 percet töltött a pályán: 7 pont, 3 lepattanó és 1-1 gólpassz, illetve szerzett labda került a statisztikai lapjára.

Jövõ héten egy nagy rangadó vár a Botas-ra, miután a Hatay együttesét látják vendégül.

Eredmény
Istanbul Üniversitesi – Botas 48-81 (14-24, 12-22, 13-24, 9-11)

Statisztika

Hirdetés