Hirdetés
Archivum

Krivacevic Tijanáék minimális hátrányban folytatják az MBA Moszkvával:

:

Hirdetés

Csütörtökön nyolc mérkõzést rendeznek az Európa Kupa rájátszás elsõ fordulójának visszavágói közül. Krivacevic Tijana csapata a Botas minimális hátrányban folytatja az MBA Moszkvával.

Fotó: Botas Spor

Fotó: Botas Spor

Az elsõ meccsen az orosz fõvárosban a hazaiak a hiányos összeállítású török együttest 77-76-ra legyõzték. Múlt héten Krivacevic Tijana és Jewell Loyd nélkül nem mutatott igazán jó formát a Botas. A hétvégén Krivacevic már ott volt a pályán. Nagy kérdés, hogy a csütörtöki visszavágón milyen felállásban láthatjuk õket. A Botas-nak ettõl függetlenül a légiósok nélkül felálló orosz gárdát minden körülmények között búcsúztatniuk kell.

A két keret nincs egy súlycsoportban, akár a szerkezetet, akár a nemzetközi rutint tekintve. Ugyanakkor annyi hiba, mint Moszkvában, nem fog beleférni a Botas játékába. Akkor 13 eladott labdájuk volt, kaptak 10 pontot gyorsindításokból és mindössze 39%-al dobtak mezõnybõl. Amire építhet a török szakmai stáb, hogy még Krivacevic Tijana nélkül is 46-34-re nyerték a lepattanócsatát és 21 pontot jegyeztek második esélybõl. Lényegében ennek köszönhetõ, hogy 19 pontos hátrányból minimalizálni tudták a vereséget. 

A vasárnapi bajnokin a Bodrum ellen már lényegesen hatékonyabb volt a játék minden elemében a Botas. Ha lesznek is hiányzóik az Európa Kupában, azzal a teljesítménnyel már elérhetõ számukra a gyõzelem.

Hirdetés