Hirdetés
Archivum

Krivacevic Tijanáékra erõs ellenfél vár a török negyeddöntõben:

:

Hirdetés

Ahogy arról nagy terjedelemben hírt adtunk, a török élvonal alapszakasza szombat délután lezárult. Kialakult a negyeddöntõk párosítása. A Botas Krivacevic Tijanával a soraiban a 4. helyre futott be. Az ellenfelük a Mersin lesz.

Fotó: habertaseli.com

Fotó: habertaseli.com

Minden jegyzettebb ligában, így természetesen a törökben is, a 4. és az 5. csatája tûnik elõzetesen a legkiélezettebbnek. A Botas-ra többek között Gintare Petronyte-t, Yvonne Anderson-t vagy éppen Sasa Cado-t foglalkoztató rivális vár. Krivacevicék már kétszer verték idén a Mersin-t, de a második meccset is január végén lejátszották. Azóta pedig a Mersin rendezte sorait.

A többi párharcot nézve a Cukurovának még a kisebb megtorpanása ellenése sem okozhat gondot az Ormanspor. A Fenerbahce – Besiktas és a Hatay – Galatasaray csaták viszont tartogathatnak fordulatokat. Egyik idei Euroliga résztvevõ sem mehet biztosra.

Törökországban kedden kezdõdik a rájátszás. A negyeddöntõk az egyik fél második sikeréig tartanak és az elsõ, illetve szükség esetén a harmadik meccset rendezi a magasabban jegyzett gárda.

A párosítások:

Çukurova Basketbol (1.) – OGM Ormanspor (8.)
Fenerbahçe (2.) – Beºiktaº (7.)
Hatay Büyükºehir Belediyespor (3.) – Galatasaray (6.)
Botaº (4.) – Mersin Büyükºehir Belediyespor (5.)

Hirdetés
Hirdetés