Hirdetés
Archivum

Krnjic Sara is Sopronban folytatja pályafutását:

:

Hirdetés

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Sopronban egy játékos neve nem hangzott el a keddi csapathirdetésen, mivel a szóbeli megállapodás után az aláírt szerzõdése az ankétig nem érkezett meg. Csütörtök reggel azonban hivatalossá vált, hogy Krnjic Sara az a be nem jelentett játékos.

A közelmúltban magyar állampolgárságot szerzõ center két évre kötelezte el magát a Sopronhoz. Krnjic az idei évadban már az EuroLigában is komolyabb szerepet kapott a pécsieknél, átlagban 20.3 percet töltött a pályán és ez idõ alatt 4.8 pont és 5.3 lepattanó került a neve mellé.

Krnjichez kapcsolódó hír, hogy a szerb U20-as kapitány minap a FibaEurope honlapjának nyilatkozva jelentette be, hogy az Újvidéken rendezendõ korosztályos kontinenstornán a csapatukban a fiatal center is helyet kap.

Krinjic négy évvel ezelõtt mindössze 16 évesen 6.5 pontot és 7.4 lepattanót átlagolva U18-as Európa-bajnoki címig vezette hazája válogatottját. A 192cm magas játékosra ekkor figyeltek fel a szakemberek, igaz a felnõtt mezõnyben a nagy áttörés egyelõre még várat magára.

Hirdetés