Hirdetés
Magyarország

Krnjics Sara: hamarosan visszatérek!:

:

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés

Az Atomerőmű KSC Szekszárd honlapja Krnjics Sarát kérdezte. A szerb-magyar center a 2021/2022-es évad bajnoki elődöntőjében márciusban szenvedett súlyos térdsérülést. Már hetek óta ismét Szekszárdon tréningezik és jó hírekkel szolgált.

Hogy vagy? Meséld el, mi történt veled azóta, hogy az áprilisi, PEAC elleni bajnoki elődöntőben elszenvedett sérülésed, amikor sajnálatos módon elszakadt a jobb térdedben az elülső keresztszalagod, és az azt követő műtét óta mi történt veled?

Köszönöm a kérdést, jól vagyok. Az operáció óta a rehabilitációm zajlik, emiatt rengeteg időt töltök  terápiákkal és az edzéssel. Ám ez könnyebben ment úgy, hogy otthon lehettem Szerbiában, így a családommal és a barátaimmal is együtt tudtam lenni.

Mikor tértél vissza Szekszárdra? Milyen munkát végzel most?

November elsején és azóta is speciális edzéseket végzek. Jelenleg nagyon sokféle feladatot csinálok, a csapattal is együtt tudok dolgozni a pályán, különböző gyakorlatokban már részt veszek, ami nagyon boldoggá tesz.

Mikor várható, hogy újra tétmeccsen láthassunk a parketten?

Ez elég specifikus kérdés, így csak annyit mondanék, hogy elégedett vagyok a rehabilitációval és remélhetőleg hamarosan visszatérek!

Hogy látod a csapatot, mit szólsz ahhoz, hogy milyen jól teljesít az együttes az Euroligában és a bajnokságban is?

Tisztában vagyok azzal, mennyit dolgoznak minden egyes nap a lányok, szóval nem ért meglepetésként, hogy jól szereplünk mindkét sorozatban.

Hirdetés