Hirdetés
Magyarország

Krnjics Szara újra Szekszárdon:

:

Hirdetés

Az Atomerőmű KSC Szekszárd a hivatalos honlapján bejelentette, hogy visszatér a csapathoz Krnjics Szara. Részletek a szekszárdi klub közleményében.

Forrás: Atomerőmű KSC Szekszárd hivatalos honlap

A 29 éves szerb-magyar középjátékos kedden csatlakozik az Atomerőmű KSC Szekszárd csapatához.

Krnjics Szara személyében egy egykori játékossal erősíti meg játékoskeretét az Atomerőmű KSC Szekszárd. A 191 centi magas játékos a 2017/2018-as szezonban Magyar Kupa arany- és bajnoki ezüstérmet szerzett a KSC-vel, az elmúlt szezonban pedig Győrben szerepelt.

Fotó: Atomerőmű KSC Szekszárd

– “Sári” régi ismerősként tér vissza Szekszárdra – kezdte Szabó Gergő. – Két éve a KSC története legeredményesebb szezonját zárta, melyben Krnjics elévülhetetlen érdemeket szerzett. Bár elégedettek voltunk a teljesítményével, a játékos 2018 nyarán olyan ajánlatot kapott Győrből, amivel nem tudtunk versenyezni, így végül elváltak az útjaink. A centernek idén viszont nem volt csapata, ezért megkerestük, lenne-e kedve újra kék-fehér mezt húzni, és a válasz szerencsére pozitív volt – tette hozzá a klubvezető.
– Szara rutinos játékos, aki reményeink szerint nagy segítségére lesz csapatunknak. Támadásban konzisztens teljesítményre képes, ráadásul jól ismeri mind Djokics Zseljko rendszerét, mind pedig a csapattársak többségét. Ami nagyon fontos, hogy a magyar útlevéllel is rendelkező center nem foglal plusz légiós helyet, így érkezésével jóval szélesebbek lesznek a palánk alatti rotációs lehetőségeink – fejezte be az ügyvezető elnök.

Szara az alábbiakat üzente honlapunkon keresztül: – Nagyon örülök, hogy visszatérhetek Szekszárdra, hiszen az egyik legjobb szezonomat játszottam itt. Alig várom, hogy újra pályára lépjek egy ilyen fantasztikus szurkolótábor előtt, és remélem, hogy együtt újra eljutunk a bajnoki döntőig!

 

Hirdetés