Hirdetés
USA

Különleges jótékonysági akciót hirdetett a Seattle Storm:

:

Hirdetés

A WNBA-ben szereplő Seattle Storm pólót és pulóvert hozott forgalomba, melyek 30 és 45 dolláros áron megvásárolhatóak. A bevételt a járványügyi krízis leküzdésében résztvevő szervezeteknek ajánlják fel.

Az állami, magán- és nonprofit katasztrófavédelmi erőfeszítések támogatása érdekében a Seattle Storm  “We Got This, Seattle”, azaz “Menni fog nekünk, Seattle” feliratú, korlátozott darabszámú termékeket hozott forgalomba, amelyek eladásából származó bevételeket a Seattle Food Lifeline támogatására fordítják – olvasható a klub közleményében.

A gyermekek és a családok étkeztetése minden eddiginél jobban függ a Food Lifeline által nyújtott ellátástól

– mondta a közleményben Alisha Valavanis, a Storm vezérigazgatója, indokolva, hogy miért erre a civil szervezetre esett a választásuk.

Mivel a diákok az oktatási szünet miatt nem részesülnek az iskolai közétkeztetésben és nagyon sok család elveszíti minden jövedelmét az elbocsátások miatt, így a Food Lifeline által kínált támogatásra még nagyobb szükség van közösségünk ellátása és egészsége érdekében.

– összegzett a klubvezető.

Az április 2-án indult akcióban eddig több, mint 15000 dollárt gyűjtött a Seattle Storm. Az alábbi képen a “We Got This, Seattle” pulóverben látható Breanna Stewart, aki többi játékostársához hasonlóan a közösségi felületeken további felajánlásokra buzdítja a csapat híveit.

Hirdetés