Hirdetés
Magyarország

Labdákat ajándékozott óvodáknak a győri csapat:

:

Fotó: UNI-Győr – MÉLY-ÚT

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt az elmúlt két évben nem volt lehetősége a győri klubnak átadni a hagyományos Fűzy Ákos–Tapodi Péter-emlékmérkőzésen összegyűjtött labdákat a helyi óvodák részére. Most viszont végre eljuthattak az intézményekbe. Idén négy intézményben osztottak labdát, elsőként a Lepke utcai óvodára esett a választás, majd a gyárvárosi, a Bóbita, végül pedig a Pásztor utcai óvodában örülhettek a kicsik a labdáknak, illetve a klub kabalája, Tom tartott bűvészmutatványokkal, zsonglőrködéssel és vicces játékokkal tarkított műsort – írja az UNI-Győr – MÉLY-ÚT honlapja.

Mindegyik helyen viszonozták az ajándékosztást az ovisok, volt, ahol énekkel, volt, ahol saját kézzel készített kis emlékkel köszönték meg a három-három zsák labdát.

Nagyon jó volt látni ennyi csillogó szemű gyereket. Bevallom, mi talán többet is kaptunk tőlük, mint amit mi adtunk nekik. Ennyi idősen én is szerettem labdázni, hatévesen már kosárlabdáztam. Örülnék neki, ha ezekből a kicsikből is lennének kosarasok, de a legfontosabb, hogy mozogjanak és azt csinálják, amit igazán szeretnének, amiben igazán ki tudnak teljesedni

– mondta a győriek csapatkapitánya, Török Ágnes.

Fotó: UNI-Győr – MÉLY-ÚT

Rajta kívül még Dubei Debóra, Weninger Virág, Rozmán Lilla, Baffy Fanni és Ruff-Nagy Dóra – aki már maga is édesanya – vett részt az ajándékosztásban.

A válogatottba a szülése után visszatért Dorci – ahogyan mindenki hívja – a közelgő anyák napjáról is beszélt.

Nem hiszem, hogy újat mondok vele, de az anyaságnál nincs nagyobb boldogság. Teljesen más ember lettem, és hatalmas öröm, mikor az edzések, meccsek után vár a fiam, Dilen. A mérkőzéseken ott szokott lenni, és a lefújás után már jön is le hozzám, nincs ennél jobb érzés. Szerencsére az anyukám is sokat tud nekünk segíteni, ez azért megkönnyítette a visszatérésemet a kosárlabdázáshoz. Mindenképpen tervben volt, hogy a lehető leghamarabb újra játsszak, úgy érzem, jó döntést hoztam

– mondta Ruff-Nagy Dóra.

A szezon egyébként véget ért a csapatnak, még pár napig edz az együttes, majd a klub válogatottjai – Dombai Réka, Dubei Debóra, Ruff-Nagy Dóra, Török Ágnes és Weninger Virág – csatlakoznak a nemzeti csapathoz, hogy három hétig készüljenek Székesfehérváron, illetve a május 18. és 20. között esedékes portugáliai túrán, melyen három mérkőzés vár Székely Norbert szövetségi kapitány együttesére a házigazdák ellen.

Fotó: UNI-Győr – MÉLY-ÚT

Hirdetés