Hirdetés
Európa

Laia Palau még egy évet vállalt:

:

Hirdetés

A Spar Girona bejelentette, hogy a legendás spanyol irányító Laia Palau még egy évadra aláírt.

A szeptemberben immár 42. születésnapját ünneplő Laia Palau tapasztalatával idén is értékes segítséget nyújtott a Gironának. A spanyol sorozatokban összesen 38 találkozón szerepelt. Ezeken 22 perc 35 másodperc alatt 4,4 pontot, 3,1 lepattanót és 3,3 gólpasszt átlagolt. Az Euroligában kilenc mérkőzésen 20.8 perc alatt 4.3 pont, 1.9 lepattanó és 4.7 gólpasszt volt az átlaga.

Palau szerződés-hosszabbítása azt jelenti, hogy a Spar Girona immár hét játékossal rendelkezik a következő szezonra. Palau mellett Frida Eldebrink, Giedre Labuckiene, Kennedy Burke, Laia Flores, Júlia Soler és Julia Reisingerová írt alá 2021/2022-re.

Salamancában ketten hosszabbítottak

A bajnoki címvédő Perfumerías Avenida Salamanca is bejelentett a napokban két szerződés-hosszabbítást. A Samuelson testvérek után Silvia Dominguez és Leonor Rodriguez is aláírt az Euroliga ezüstérmeséhez.

Az Euroligában Silvia Dominguez kilenc találkozón 23.1 perc alatt 6.3 pontot, 2.8 lepattanót és 5.1 gólpasszt átlagolt. Leonor Rodriguez 10 találkozón 15.1 perc alatt 4.0 pontot, 2.1 lepattanót és 1.8 gólpasszt jegyzett.

Fotó: Spar Girona

Hirdetés