Hirdetés
Archivum

Laklóth Anna nélkül a folytatásban a Gyõr:

:

Hirdetés

A CMB Cargo UNI Gyõr a hivatalos honlapján adta hírül, hogy ebben a szezonban már nem lép pályára Laklóth Anna. Részletek a klub közleményében.

Fotó: CMB Cargo UNI Gyõr/gyorikosar.hu

Fotó: CMB Cargo UNI Gyõr/gyorikosar.hu  

Forrás: CMB Cargo UNI Gyõr hivatalos honlap

A szerdai Európa-kupa-mérkõzésre már nem tartott a csapattal Laklóth Anna. A nyolcadik szezonját Gyõrben kezdõ játékos maga kérte, hogy a szezon hátralévõ részében a klub tekintsen el a játékától.

“Sajnos olyan lelki állapotba kerültem, mely megakadályoz abban, hogy segítsem a csapatot. Gyakorlatilag minden kosárlabdával kapcsolatos pozitív érzésem elveszett. Ez a helyzet pedig senkinek sem jó. Ezért a Cegléd-meccs után kértem a szerzõdésem szüneteltetését. Ebben pedig partner volt az egyesület. Egyelõre még magam sem tudom, hogyan tovább, hogy lesz-e kedvem egyáltalán még kosárlabdázni, de az biztos, máshol kell felépítenem magam. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, nem így szerettem volna lezárni gyõri pályafutásomat. Szívem egy része továbbra is itt marad, nagyon szurkolok a lányoknak, hogy elérjék a céljaikat, s ha levághatják a szezon végén a hálót, én ott leszek” – mondta a gyõri csapattal 2012-ben magyar bajnokságot nyert játékos.

Klubunk annyit mondott errõl, hogy mindenben támogatják a játékost, akárhogyan is dönt, mellette állnak, segítik a jövõjét.

Forrás: CMB Cargo UNI Gyõr hivatalos honlap

Hirdetés