Hirdetés
Magyarország

Látogatói információk a Magyarország – Szlovákia Eb-selejtező előtt:

:

Hirdetés

A magyar válogatott vasárnap 20 óra 30 perctől fogadja Sopronban Szlovákiát a 2021-es női kosárlabda Európa-bajnokság selejtezőjének második fordulójában. A találkozó előtt a Sopron Basket hivatalos honlapján közzétették a találkozóval kapcsolatos látogatói információkat.

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

Vasárnap este 20.30 órai kezdettel hazánk válogatottja, Debivel, Bettivel és Virággal a soraiban Szlovákia legjobbjait fogadja a Novomatic Arénában.

Az EB selejtező első mérkőzésén fájdalmas vereséget szenvedett fiatal nemzeti csapatunk Hollandiában, melyet mindenképpen feledtetni kívánnak a lányok Szlovákia ellen. Segítsük ebben őket mi is, és legyünk minél többen a csarnokban.

Fontos, hogy a belépés után a csarnok területe nem hagyható el, de a Shell benzinkút oldali bejáratnál kordonokkal ki lett alakítva egy rész a dohányzók részére.A kapukat 19.30 órakor nyitják, és aki nem vásárolt elővételben belépőt az eventim.hu oldalán, az a helyszínen is megteheti 1000 forintos egységáron.

A jegyek helyre szólnak!

Mivel várhatóan sokan a helyszínen váltanak majd belépőt, így kérjük, hogy mindenki időben érkezzen a csarnokba, ne hagyja a bejutást az utolsó pillanatokra.

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

Fotó: MTI/Nyikos Péter

Hirdetés