Hirdetés
Archivum

Laurel J. Richie lett a WNBA elnöke:

:

Hirdetés

David Stern, az NBA komisszárja csütörtökön bemutatta a WNBA új elnökét Laurel J. Richie-t. A remek munkát végzõ és az elmúlt év végén távozó Donna Orender utódja a Girl Scouts of the US nevû szervezet, azaz a lány cserkészszövetség alelnöki posztját töltötte be az elmúlt években.

forrás: wnba.com

Laurel J. Richie nem ismeretlen az Egyesült Államokban, a hónap elején a Network Journal a 25 legbefolyásosabb fekete üzletasszony közé választotta. Richie pont azokért a területetekért felelt elõzõ állomáshelyein, mint a kommunikáció, a márkaépítés, a webes kommunikációs megoldások vagy éppen a pr, amik a WNBA talán leggyengébb pontjainak számítanak.

David Stern a bemutatáskor hangsúlyozta, hogy számítanak az üzlet asszony nagy tapasztalatára, amivel tovább növekedhet és még sikeresebb lehet a WNBA, amely az elmúlt 15 évben a nemzetközi sportélet megkerülhetetlen szereplõjévé lépett elõ.

Laurel J. Richie a 80-as évek elején a Leo Burnett Worldwide ügynökségnél kezdett, ahol az itthon is ismert Procter and Gamble márka felépítésében vett részt, majd utána közel két évtizedig az Ogilvy and Mather munkatársa volt, ahol az American Express, az Unilever kommunikációján dolgozott és ezekben az években nagy szerepet vállalt a Huggies felfuttatásában is, amely ekkor vált egy több milliárd dolláros világmárkává.

Hirdetés