Hirdetés
Archivum

Lauren Jackson hónapokra kidõlt:

:

Hirdetés

A FibaEurope hivatalos honlapjának jelentése szerint Achilles-ín sérülés miatt Lauren Jackson hazatért Ausztráliába. A világklasszis centerre legalább három hónap kihagyás vár.
 

Lauren Jackson még december 31-én, a karácsonyi pihenõjén Ausztráliában esett át egy MRI vizsgálaton, melynek eredménye azonban csak azután lett meg, hogy a center visszatért Moszkvába. Jackson még edzett egyet az orosz sztárcsapatnál, de sérülése már erõsen hátráltatta.


„Mozdulni sem tudtam, túl fájdalmas volt minden lépés. Amikor hazaértem, akkor kaptam meg az üzeneteket Ausztráliából, akik látták az MRI felvételeket azt tanácsolták, azonnal utazzak haza és kezdjük el a rehabilitációt. Sok mérkõzést kihagyok majd, de amikor a szervezeted azt mondja, hogy meg kell állni, akkor meg kell állni. Sajnálom, hogy így alakult. Most tért vissza a csapathoz az irányítónk és a legjobb barátnõm Sue Bird. Vele ismét eredményesek lettünk volna.”
– mondta Jackson.

A lehetséges visszatérésérõl egy ausztrál lapnak a center úgy nyilatkozott, hogy az EuroLiga végjátékára már szeretne újra európai klubcsapata rendelkezésére állni. Kérdés, hogy eljut-e addig a sorozat legutóbbi négy kiírását megnyerõ gárda. Pokey Chatman együttese ugyanis 5/3-as mutatóval áll, úgy, hogy idegenben még nem nyertek meccset. A moszkvaiakra még egy nagy rangadó is vár a Salamanca otthonában, egy esetleges vereség esetén váratlanul alacsony helyen rangsorolva kezdhetné a rájátszást a gárda.

Hirdetés