Hirdetés
Archivum

Leány kosárlabda toborzót tart a DVTK:

:

Hirdetés

Szeptember 12-én, hétfõn 17:30-tól kosárlabda toborzót tart a DVTK leány gyermekek számára a Generali Arénában – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A toborzón az utánpótlást irányító szakemberek, valamint az elsõ csapat stábja és játékosai várják a tehetséges fiatalokat.
 

A szervezõk felhívása:

Ha szeretné, hogy leány gyermeke a DVTK utánpótlásának tagja legyen, és a régió legeredményesebb nõi csapatsportágának utánpótlásában edzõdjön, nincs más teendõje, mint hogy elhozza gyermekét munkaidejének letelte után a kosárlabda toborzónkra, ahová ezúttal elsõsorban a 2008-ban, 2007-ben, 2006-ban, 2005-ben és 2004-ben született jó mozgású, ügyes lányok jelentkezését várjuk.

A toborzón részt vesz ©tefan Svitek a magyar felnõtt válogatott szövetségi kapitánya (és emellett a DVTK utánpótlásának szakmai instruktora), Király Sándor utánpótlás szakmai igazgató, Magyar Gergõ utánpótlás vezetõedzõ, valamint Maikel López az Aluinvent DVTK vezetõedzõje és az elsõ csapat játékosai is.

A toborzó után, 18 óra 30 perctõl az Aluinvent DVTK felnõtt csapatának edzésébe is bepillanthatnak az érdeklõdõk.
 

A rendezvényre lehetõség szerint az innen letölthetõ, kitöltött adatlappal és leány gyermekével érkezzen. Kérjük, hogy a leendõ tagunk sportfelszerelést is hozzon magával, annak érdekében, hogy kosárlabda szakembereink egy játékos felmérõ keretében kaphassanak képet a gyermek adottságairól.
 

A toborzó helye: Miskolc, Generali Aréna, városi sportcsarnok (Miskolc, Görgey A. u. 19.) – bejárat a könyvtár felõli oldalon
 

A toborzó ideje: 2016. szeptember 12. (hétfõ), 17:30

A toborzó alkalmával a sportfelszerelés átvételére öltözõt biztosítunk.

Hirdetés