Hirdetés
Archivum

Légiósok nélkül a BSE:

:

Hirdetés

Jelentõsen csökken a BSE költségvetése, így a 2009/2010-es évnek légiósok nélkül, magyar fiatalokkal vág neki a fõvárosi együttes. Rosszul alakul tehát a budaiak számára a holtszezon, hiszen eddig öt játékos távozott és csak egy kosarast tudtak igazolni. Az öt távozó a három légiós, az amerikai Hardy, a szerb Makszimovics és a bolgár Milkova, illetve két fiatal magyar, Kiss Gabriella és Aranyics Eszter, akik felhagytak a profi kosárlabdázással. A BSE egyedüli új szerzeménye a Szombathelyrõl szerzõdtetett Gadnai Vivien.

A nagy múltú fõvárosi csapat keretét jelen pillanatban Kocsis Boglárka, Zsovár Orsolya, Szlimák Hajnalka Simon Zsófia  és Gadnai Vivien alkotja. Koncz Zsófia pedig még nem döntötte el, hogy folytatja-e profi karrierjét.

Farkas Sándor, a gárda vezetõedzõje, a Kosárinfo.com-nak elmondta: a nehéz helyzet miatt céljaikat is átértékelték, reálisan a legjobb 8 közé jutást célozzák meg. Farkas azonban azt is hangsúlyozta, hogy szeptember közepén közgyûlés lesz a klubnál és bízik benne, hogy ezen a nõi kosarasok számára kedvezõ döntések születnek majd és hamarosan újra az egyesület hagyományaihoz méltó kerettel tudnak kiállni.

Hirdetés