Hirdetés
Archivum

Légióst cserélt a ZTE NKK: Whitney Bays az érkezõ:

:

Hirdetés

A ZTE NKK a hivatalos honlapján közleményben jelentette be, hogy Ashley Daniels nem tér vissza a klubhoz. Helyére új amerikai légiós érkezik Whitney Bays személyében. Az alábbiakban a klub közleménye olvasható.

Forrás: ZTE NKK Sajtóközlemény

Változást hozott az újév csapatunk életében, ugyanis a vezetõség még az ünnepek elõtt megköszönte Ashley Daniels munkáját és szerzõdést bontottak a légióssal. Személyében rendkívül szimpatikus lányt és igazi csapatjátékos ismerhettünk meg, de a pályán valahogy adós maradt a jó játékkal. Ashley 9 mérkõzésen lépett pályára, melyeken 7,9 pontot, 4,9 lepattanót és 1,4 gólpasszt átlagolt. A játékosnak ezúton is köszönjük a munkáját és sok sikert kívánunk a pályafutásában.

Gáspár Dávid és a szakmai stáb meg is találta a megfelelõ helyettest a szintén amerikai Whitney Bays személyében. A 24 éves, 188 cm magas erõcsatár a 2014/2015-ös egyetemi bajnokságban a Purdue University csapatában, átlagban 32,8 percet töltött a parketten, ami alatt 15,1 pontot, 9,8 lepattanót és 2,1 gólpasszt átlagolt. Az Európában újoncnak számító játékost a belsõ posztra (4-5) igazoltuk, akivel a szezon végéig kötött szerzõdést a klub.

Whitney Bays szerdán délután érkezik Zalaegerszegre Kirby Burkholderrel együtt és az esti edzésen már megismerkedhet a csapattársaival. A beilleszkedésre és a figurák elsajátítására közel másfél hete lesz, mivel a ZTE NKK az elsõ 2017-es fordulóban szabadnapos lesz, így az elsõ mérkõzésünket január 14-én vívjuk majd a Cegléd otthonában.

Híreink követhetõek Facebook, Twitter és Instagram oldalunkon!

Hirdetés