Hirdetés
Magyarország

Légy részese virtuálisan a Killik László Női K&H Magyar Kupa döntőjének!:

:

Hirdetés

Légy részese virtuálisan a Killik László Női K&H Magyar Kupa döntőjének! Hogyan lehetséges ez?

A koronavírus miatt az idei Killik László Női K&H Magyar Kupa nyolcasdöntőjét (is) zárt kapuk mögött kell megrendezni, így szurkolók, nézők nélkül zajlik majd a csata a trófeáért. A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének segítségével azonban a helyszínen buzdíthatod kedvenceidet – még ha csak virtuálisan is.
Az MKOSZ nyereményjátékot hirdet a női kosárlabda szerelmesei között, melynek keretein belül bárki beküldhet egy, legfeljebb félperces videót (.avi vagy .mp4 formátumban) a press@hunbasket.hu e-mail címre egy WeTransfer link segítségével. Ebben a videóban üzenhettek kedvenceiteknek, vagy akár egy rövidebb szurkolást is bemutathattok – a lényeg, hogy éreztessétek velük, hogy a távolból is drukkoltok nekik, szorítotok értük.

A beküldési határidő: 2021.02.19., péntek, 12:00

A szövetség az összes, tartalmában megfelelő felvételt eljuttatja a csapatoknak, emellett kiválasztja klubonként a legjobb videót (összesen nyolcat), melyeket a negyeddöntők közben a helyszínen és a mindigTV GO közvetítésében is le fognak játszani.

A kiválasztott felvételek ezt követően egymással fognak versenyezni a fb-on a kupa kezdetéig. A legtöbb like-ot kapó film lejátszásra kerül az M4 Sport döntő előtti felvezetőjében, beküldője pedig egy darab, a kedvenc csapata játékosai és vezetőedzője által aláírt labdát kap ajándékba.

A kupával kapcsolatos minden információt megtaláltok az esemény hivatalos honlapján:
https://nmk.hunbasket.com/
Játssz velünk, és segítsd csapatod!

Hirdetés