Hirdetés
Utánpótlás

Légy Te is a Soproni Darazsak Sportakadémia lelkes kosarasa!:

:

Hirdetés

KOSÁRLABDÁZOL?
13-16 éves LÁNY vagy?
Szeretnéd magasabb szinten folytatni kosaras pályafutásodat?

Akkor vár Téged és Szüleidet Sopronba, a Novomatic Aréna Sportakadémiai Oktatóközpontjába a Soproni Darazsak Sportakadémia, ahol megmutathatod magad edzőinknek és betekintést nyerhetsz a munkába, az Európa szerte is kimagaslónak számító körülményekbe.

Csak rajtad múlik, hogy merre vezet tovább az utad sportakadémiáról. Mind a Sopron Basket euroligás felnőtt csapata, mind a Sportdarázs-SMAFC Női Amatőr NB1-es együttesének ajtaja nyitva áll sportakadémia tagjai előtt!

A szakmai fejlődés mellett kiemelt figyelmet fordítanak játékosok tanulmányi előremenetelére, ezért a helyi középiskolákkal szoros partneri kapcsolatban áll a Soproni Darazsak Sportakadémia, a Soproni Egyetemmel és a Testnevelési Egyetemmel pedig stratégiai együttműködést kötött.

Mutasd meg magad!

Dátum: Június 2-4.


A mostani turnusra elsősorban olyan 13-16 éves lányok jelentkezését várják, akik megmérettetnék magukat, és szívesen megismerkednének sportakadémiával, illetve a helyi oktatási intézmények által nyújtott lehetőségekkel.

Helyszín: Novomatic Aréna Sopron Sportakadémiai Oktatóközpont (Lackner K. u. 48. )
Jelentkezési határidő: május 30.

Ha kérdésed van, írj a sportakadémiának! info@sopronidarazsak.com
Vagy telefonálj 9-16 óra között: +36 30 6405411

Jelentkezésedet emailen várják az info@sopronidarazsak.com címre, az alábbi adataid megadásával: név, születési idő és hely, magasság, súly, jelenlegi egyesületed, hány éve kosárlabdázol.

Légy Te is a Soproni Darazsak Sportakadémia növendéke, összetartó közösségének egyik lelkes tagja!

Hirdetés