Hirdetés
Archivum

Lejátszotta elsõ edzõmeccsét Olaszországban a Jekatyerinburg:

:

Hirdetés

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, az UMMC Jekatyerinburg a tavaszi nagy feladatokra való felkészülés céljából március 27. és 30. között Olaszországban, Schio-ban edzõtáborozik. Az elõre lekötött két felkészülési meccsükbõl az elsõt szerdán este játszották a Fila San Martino ellen.

Fotó: facebook.com/lupebasket/

Fotó: facebook.com/lupebasket/

Az UMMC Jekatyerinburg 70-54-es gyõzelmet aratott a Fila San Martino telt házas csarnokában. Miguel Mendez legerõsebb összeállításban nevezte csapatát a találkozóra. Több felállást is kipróbált. Már az elsõ félidõben, amelynek végén 38-30-ra vezetett az orosz együttes, 11 játékosnak lehetõséget biztosított.

Az olasz csapat jó partnernek bizonyult az oroszok felkészüléséhez, 25 percen keresztül 10 pont környékén tartották magukat. A harmadik negyed végére lépett el 53-39-re a Jekatyerinburg. Ezt követõen a negyedik etapban érte el a 20 egységet a differencia.

Végül a Jekatyerinburg keretébõl mindenki betalált, a legeredményesebb a 13 pontos Maya Moore lett. Emma Meesseman pedig 11 ponttal és 11 lepattanóval dupla-duplát ért el.

Eredmény
Fila San Martino – UMMC Jekatyerinburg 54-70 (16-19, 14-19, 9-15, 15-17)

Statisztika

Hirdetés