Hirdetés
Archivum

Lejátszotta elsõ felkészülési meccsét a Sopron Basket:

:

Hirdetés

Szerdán a Sopron Basket lejátszotta elsõ felkészülési mérkõzését. A soproniak 68-56-ra múlták felül a Pöstyén gárdáját. A klub honlapjának beszámolója a találkozóról.

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

Lejátszottuk elsõ félkészülési mérkõzésünket, melyen a szlovák Pöstény volt az ellenfelünk. Legközelebb szombaton 18 órakor lépünk pályára szintén a Novomatic Arénában, amikor is a Gyõr lesz az ellenfelünk a Krasznai Ferenc Emlékmérkõzés keretében.

Több felnõtt játékosunkat is nélkülözve fogadtuk a szlovák bajnokság egyik élharcosát, a Piestanske Cajky csapatát. A mérkõzés elején hamar elkaptuk a fonalat, 10-0 után kezdtek bemelegedni ellenfeleink is. Vezetõedzõnk folyamatosan forgatta a csapatot, miközben egy fix 10 pont körüli elõnyt tudhattunk magunkénak. Az ilyenkor megszokott hullámzó játék mindkét oldalon elõjött, de fiatal játékosaink is rendre állták a sarat. Az utolsó negyednek még fej-fej mellett indult neki a két csapat, de fontos pillanatokban jó megoldásokkal eldöntöttük az elsõ edzõmérkõzésünk végkimenetelét.

Következõ és egyben utolsó hazai felkészülési mérkõzésünk szombaton a Gyõr ellen lesz, 18 órakor a Novomatic Arénában a Krasznai Ferenc Emlékmérkõzés keretében.  

Sopron Basket – Piestanske Cajky 68-56 (24-15, 18-14, 6-18, 20-9)

Sopron Basket: Fegyverneky 6, Bakó 2, Crvendakic 19/3, Határ 16, Dubei 9/6 Cs.: Salvadores 12/3, Czukor 4, Varga, Kocsis

Piestanske Cajky: Jakubcova 7, Mikulasikova 11, Haskova 7,Thompson Matejcikova Cs.: Majtasova 2, Mihaljevicova 4, Lubin 17, Baburova 2, Babikova

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

Hirdetés