Hirdetés
Archivum

Lengyel és kínai vendégjáték a WNBA elõszezonban:

:

Hirdetés

Az észak-amerikai nõi profi kosárlabda-liga (WNBA) február végén bemutatta a 2010-es elõszezon programját. A 14. WNBA évad elõtt az elõszezonban 15 találkozót bonyolítanak le. A legjobb amerikai csapatok a felkészülési idõszakban a kínai és a lengyel válogatottal is összemérik erejüket.

Az elõszezon április 30-án a Concordia Egyetem csarnokában a Chicago és a Minnesota találkozójával veszi kezdetét. A mindössze két hetesre rövidített elõszezonban a vendég válogatottak közül a kínaiak két találkozót játszanak, május 1-én a Los Angeles Sparks, míg május 9-én a címvédõ Phoenix Mercury lesz az ellenfelük. A lengyelek május 7-én a Connecticut gárdájával mérik össze erejüket.

A címvédõ Phoenix Mercury május 2-án mutatkozik be a nagyközönség elõtt. Ekkor Taurasiék a Sue Bird és Lauren Jackson vezette Seattle Storm csapatával találkoznak. Érdekesnek ígérkezik még a Chicago Sky május 6-án esedékes hazai mérkõzése, a Sky ugyanis ekkor játssza elsõ hivatalos találkozóját új csarnokában a megannyi legendás kulturális és sporteseménynek otthont adó AllState Aránában.

Hirdetés