Hirdetés
Archivum

Lengyelországban szerepel a 3×3-as U18-as válogatott:

:

Hirdetés

Szombaton és vasárnap Lengyelországban, £omianki városában szerepel rangos tornán a korosztályos Világbajnokságra készülõ 3×3-as U18-as válogatott.

Fotó: Facebook.com/koszkadrapl

Fotó: Facebook.com/koszkadrapl

A £omianki 3×3 Cup küzdelmeit idén hat csapattal rendezik. A mieink mellett Franciaország és a házigazda Lengyelország két-két csapattal, illetve Ukrajna szerepel. A csapatok körmérkõzéseket vívnak. Ezt követõen az elsõ két helyezett automatikusan az elõdöntõben folytathatja, míg melléjük a harmadik a hatodikkal, a negyedik az ötödikkel vív negyeddöntõt. Ezeket a párharcokat pedig már klasszikusan egyenes kiesés rendszerben rendezik. Utána jön az elõdöntõ és a finálé.

Szombaton négy mérkõzést vívtak a résztvevõk. A Dénes Anna, Schlégl Odett, Szerencsés Tamara és Varga Eszter összeállítású magyar csapat két gyõzelmet és két vereséget jegyzett. A nyitányon Földi Attila tanítványai óriási csatában 12-11-re múlták felül Lengyelországot. Ezt követõen pedig hasonlóan kemény mérkõzésen, nagy küzdelemben 12-10-re Ukrajnát. A folytatásban Franciaország két csapata volt a rivális. Az “2”-es számmal nevezett együttesükkel szemben 17-16-ra maradtunk alul, az elsõ számmal jelölt alakulatuktól pedig 21-8-ra. Vasárnap délelõtt Lengyelország “1”-es számú gárdája lesz a rivális.

Ahogy arról nagy terjedelemben hírt adtunk, a magyar válogatott hétfõn kezdte a felkészülést az MKOSZ székesfehérvári Edzõközpontjában. Itt a lengyelországi vendégszereplést követõen kedden folytatják a munkát a lányok. Válogatottunk május 31-én, pénteken kel útra Mongólia fõvárosába Ulánbátorba, ahol június 3. és 7. között rendezik a Világbajnokságot.

Fotó: Facebook.com/koszkadrapl

Fotó: Facebook.com/koszkadrapl

Hirdetés