Hirdetés
Európa

Lezárhatja a bronzcsatát a Sepsi:

:

Fotó: Sepsi-SIC

Hirdetés

Csütörtökön magyar idő szerint 18 órától a CS Municipal Targoviste a Sepsi-SIC csapatát fogadja a román bajnokság bronzcsatájának második felvonásán. Az egyik fél második sikeréig tartó párharc első meccsét Gereben Liviék hazai pályán 82-57-re nyerték.

Csalóka a végeredményben megjelenő nagy különbség, hiszen az első félidő kifejezetten szorosan alakult vasárnap. Végül 20 perc után mindössze 45-38-ra ment a Sepsi. A harmadik negyedben nyílt ki az olló, akkor 9 ponton tartotta a védekezésben jelentős feljavuló hazai gárda a Targovistét.

Támadásban a Sepsi 12 triplát értékesített, összességében 49%-kal dobtak mezőnyből, a 63 kísérletükből 31 sikeres lett. Született 18 gyorsindításos pontjuk.  Megnyerték 43-30-ra a lepattanócsatát. Volt 12 támadólepattanójuk és 11 pontjuk második esélyből. Ezekre idegenben is lehet építeni.

Az egyéni teljesítményeket nézve a nyolc triplát értékesítő, így 24 pontig jutó Ecaterina Armanu extrát hozott. Mellette Broslava Hristova is 17 egységig jutott. Gereben Livi közel 17 percet töltött a pályán, 6 pont, 3 gólpassz és 2 lepattanó került a statisztikai lapjára. A Targoviste gárdájában Juliunn Redmond zárt 18 ponttal.

A Sepsi győzelmével lezárhatja a párharcot. Amennyiben a hazai egyenlítenek, akkor vasárnap rendezik a sorsdöntő harmadik meccset.

MENETREND

Április 18., csütörtök

18:00 CS Municipal Targoviste – ACS Sepsi SIC – ÉLŐ STATISZTIKAÉLŐ VIDEÓ

Hirdetés