Hirdetés
Magyarország

Lezárhatja a Pécs a BEAC elleni párharcot – edzői nyilatkozatok:

:

Fotó: Girgász Péter

Hirdetés

Az 5-8. helyért zajló rájátszás párharc első felvonásán az NKA Universitas Pécs 102-57-re győzte le az E.ON ELTE-BEAC gárdáját. Ezzel a pécsiek 1-0-ra vezetnek az egyik fél második sikeréig tartó párharcban. Kedden kerül sor a második mérkőzésre, a találkozó előtti edzői nyilatkozatok olvashatók.

E.ON ELTE BEAC – NKA Universitas Pécs / 18:30 / Gabányi László Sportcsarnok

Mészárosné Kovács Andrea (vezetőedző, E.ON ELTE BEAC): “Hazai pályán szeretnénk bizonyítani, hogy nincs akkor a különbség a két együttes között, mint azt a legutóbbi találkozónk végeredménye mutatta. Ehhez a játék minden elemében javulnunk kell, és természetesen számítunk a lelkes közönségünk biztatására is.”

Jovan Gorec (vezetőedző, NKA Universitas Pécs): “Kedden egy fontos mérkőzés vár ránk Budapesten, ahová úgy kell odamennünk, hogy teljesen más találkozó lesz, mint a pénteki. A BEAC hazai pályán sokkal bátrabban, pontosabban és agresszívebben szokott játszani, ahogyan ezt tették az alapszakasz utolsó meccsén is ellenünk. Koncentráltan, nagy energiákkal és jó ritmusban kell kosárlabdáznunk most is, mint azt tettük Pécsen pénteken. Keményen kell védekeznünk, és abból az erősségeinket érvényre juttatnunk, kihasználni a palánk alatti lehetőségeinket. Mindenféleképpen győzni szeretnénk kedden!”

Hirdetés