Hirdetés
Utánpótlás

Lezárta a 2019/2020-as szezont a Rátgéber Kosárlabda Akadémia:

:

Hirdetés

Az utolsó tréninget és az utolsó edzői értekezletet is megtartották a 2019/2020-as szezonhoz kapcsolódóan, így lezártnak tekinthetik az idényt, mostantól abszolút csak a következőre fókuszálnak a Rátgéber Kosárlabda Akadémián – olvasható az intézmény hivatalos honlapján.

A koronavírus-járvány miatt ugyan már márciusban félbeszakadt és befejeződött minden kosárlabda-bajnokság, a szakmai munkával, az edzésekkel természetesen nem álltak le. Egy ideig mindenki számára szokatlan módon, online dolgoztak a játékosok, ám amint lehetett, az Akadémia – minden egészségügyi előírást betartva – megnyitotta kapuit.

A csarnok és a kültéri pályák is megteltek élettel, s egészen eddig, július elejéig zajlott a képzés: most azonban megtartották a 2019/2020-as szezonhoz kapcsolódó utolsó edzést, pénteken pedig Rátgéber László szakmai és stratégiai igazgató összehívta az utolsó edzői értekezletet, amelynek a végén elbúcsúzott kollégáitól – ezzel lezárták ezt a csonka, kurtán-furcsán befejeződött idényt.

A munka azonban nem zárult le teljesen: hétfőtől két héten át lesznek még edzések, július 19–26. között pedig következik a 11. Rátgéber László Nemzetközi Kosárlabda Tábor a megszokott helyszínen, Baján, a megszokott formában, telt házzal. Eközben július 19-től augusztus 2-ig becsukják az Akadémia kapuit, fertőtlenítik az épületeket, hogy aztán augusztus 3-án elkezdődjön az igazi felkészülés a 2020/2021-es szezonra.

Fotó: ratgeberakademia.hu

Hirdetés