Hirdetés
Európa

Lezárul a spanyol és az olasz alapszakasz – Czukor Dalma, Határ Bernadett és Juhász Dorka a pályán:

:

Hirdetés

Szombaton ismét több magyar játékosnak szurkolhatunk a nagy európai nemzetek bajnokságaiban. Olaszországban és Spanyolországban is lezárul az alapszakasz.

Az olasz élvonal záró fordulójához érkezve még nyitott az első hely kérdése. A Reyer Venezia és a Famila Schio azonos mutatóval rendelkezik. Az egymás elleni összevetés a velenceieknek kedvez, ha mindkét gárda nyer vagy mindkettő veszít szombaton, akkor Velencébe kerül az első hely. Juhász Dorka csapata, a Famila Schio akkor előzhet, ha győznek Milánóban és ezzel párhuzamosan a Reyer Venezia hazai pályán kikap a Czukor Dalmával felálló Oxygen Roma Basket alakulatától.

A Schio sikerére jó esély mutatkozik, hiszen a Sanga Milano az utolsó kilenc meccsét elveszítette és a 12. helyre csúszott vissza. Az Oxygen Roma Basket együttesébe kisebb sérülése után visszatérhet Czukor Dalma, de így is nagy bravúr lenne a fővárosiaktól a diadal a Reyer csarnokában.

A spanyol élvonalban Határ Bernadett csapatának, a Perfumerias Avenida Salamancának nincs oka az izgalomra. Múlt héten matematikailag is megnyerték az alapszakaszt. Az utolsó fordulós ellenfelük a Lointek Gernika lesz és rájuk még óriási számolgatás vár szombat este. A Gernika egy ötmeccses vereség-sorozat miatt hozta nehéz helyzetbe magát és csúszott vissza a stabil rájátszás helyekről.

MENETREND

TECHFIND SERIE A1

Április 20., szombat

20:30 Repower Sanga Milano – Famila Wuber Schio ÉLŐ STATISZTIKA
20:30 Umana Reyer Venezia – Oxygen Roma Basket – ÉLŐ STATISZTIKA

LIGA FEMENINA ENDESA

Április 20., szombat

19:00 Perfumerias Avenida Salamanca – Lointek Gernika – ÉLŐ STATISZTIKAÉLŐ VIDEÓ

Hirdetés