Hirdetés
Magyarország

Lezárul az Euroliga szezon: Sopron – Fener döntő, Salamanca – Prága bronzcsata:

:

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

Hirdetés

Vasárnap délután lezárul a 2021/2022-es női kosárlabda Euroliga évad.

Ami a legfontosabb magyar szemmel, hogy 16 órától a Sopron Basket a Fenerbahce gárdájával vív döntőt. A találkozó felvezetéseként a klub felületein Gáspár Dávid vezetőedző értékelt, míg lapunknak a munkánkat egész szezonban segítő Laczka Miklós másodedző elemezte bővebben az első napot, illetve a döntővel kapcsolatos várakozásait.

Egy biztos, hogy új győztest avatunk az Euroligában, hiszen korábban sem a Sopron, sem a Fenerbahce nem hódította el a trófeát. A Sopron Basket a hasonlóan emlékezetes 2018-as menetelést követően a második, a Fenerbahce 2013, 2014 és 2017 után a negyedik fináléját vívja.

A bronzcsatán 13 órától a Perfumerias Avenida és a ZVVZ USK Praha küzdhet meg az éremért. Ehhez a találkozóhoz a részletes felvezetésünk IDE KATTINTVA olvasható.

Az isztambuli Euroliga Final4 pénteki elődöntőjében a Sopron Basket 74-69-re verte a Salamancát. Beszámolónk ITT olvasható, videós összefoglaló IDE KATTINTVA látható, míg a képriport ITT tekinthető meg. A másik elődöntőben a Fenerbahce Safisport 83-74-re győzte le a ZVVZ USK Prahát. Beszámolónk ITT olvasható

Menetrend

3. helyért
13:00 Perfumerias Avenida – ZVVZ USK Praha –
ÉLŐ STATISZTIKA

ÉLŐ VIDEÓ

Döntő
16:00 Sopron Basket – Fenerbahce Safiport –
ÉLŐ STATISZTIKA

ÉLŐ VIDEÓ

Hirdetés