Hirdetés
Archivum

Lezárult a WNBA alapszakasza:

:

Hirdetés

Vasárnap este hat mérkõzéssel lezárult a WNBA alapszakasza. Teljes eredménylista.

Megõrizte negyedik helyét és ezzel elsõ körös kiemelést kapott a Las Vegas Aces, miután 98-89-re verte a Phoenix Mercury-t. Courtney Vandersloot történelmi estéje ellenére a Chicago Sky 100-86-ra kikapott a Washington Mystics-tõl. A Sky így maradt ötödik.

Történt egy helycsere. A Minnesota Lynx 77-68-ra alulmaradt a Los Angeles Sparks gárdájától, miközben a Seattle Storm 78-64-re gyõzte le a Dallas Wings. A címvédõ Storm a hatodik pozícióba lépett elõre, míg a Lynx lett a 7. helyezett.

A New York Liberty legyõzte az Atlantát, mely így az alapszakasz utolsó helyén zárt. A Liberty lett a 11. helyezett. A 9. pozícióban végzõ Indiana Fever pedig szép bravúrral, a Connecticut Sun 104-76-os legyõzésével zárta az évadot.

A WNBA rájátszásának elsõ körében az 5. és a 8., illetve a 6. és a 7. helyezett vív párharcot. A mérkõzéseket szeptember 11-én rendezik a magasabban rangsorolt együttesek otthonában. A párosítások: Chicago Sky (5.) – Phoenix Mercury (8.) és Seattle Storm (6.) – Minnesota Lynx (7.).

Az alapszakasz végeredménye

Hirdetés