Hirdetés
Európa

Lezárult az alapszakasz, kezdődik a rájátszás Nagy-Bujdosó Nóráék számára:

:

Hirdetés

A hétvégén lezárult az alapszakasz Svájcban és szerdán már kezdődnek is az egyik fél második sikeréig tartó negyeddöntők.

Nagy-Bujdosó Nóra szerepléséről március közepén közöltünk utoljára áttekintést. Azóta három mérkőzést vívott a BBC Troistorrents csapata, mellyel lezárták az alapszakaszt. Ezeken két győzelem és egy vereség a mérlegük. Végül 12 győzelemmel és 10 vereséggel a tabella 5. helyén zártak, így a negyeddöntőben a 4. pozíciót megszerző Genève Elite Basket lesz a riválisuk.

Az alapszakasz hajrájában a BBC Troistorrents 83-57-re verte a Pully-t. Nagy-Bujdosó Nóra 8 ponttal, 5 gólpasszal és 5 szerzett labdával zárt. Ezt követően a negyeddöntős rivális a Genève Elite Basket otthonába 85-76-ra maradtak alul. Nagy-bujdosó Nóra 14 pont, 11 lepattanós dupla-duplát ért el. Zárásul a BBC Troistorrents 78-75-re múlta felül a Nyon-t. Nagy-Bujdosó Nóra 7 pontot, 4 lepattanót és 5 gólpasszt jegyzett.

Nagy-Bujdosó Nóra a BBC Troistorrents színeiben a svájci alapszakaszban 21 mérkőzésen 31.1 perc alatt 12.1 pontot, 7.0 lepattanót és 3.3 gólpasszt átlagolt. A teljesítmény-index átlaga 16-os.

Hirdetés